We are
transport

Hét topevent
van de wegtransportsector

blue line

1, 2 & 3 juni 2018
paleis 5, Brussels Expo

Registreer als exposant

Nieuws

Extra beursdag biedt meer mogelijkheden

We Are Transport van 1 t.e.m. … 3 juni! 

FEBIAC en TLV hebben goed nieuws voor de exposanten en bezoekers van de vakbeurs over wegtransport We Are Transport. Met het oog op een betere spreiding van de bezoekers, hebben beide organisatoren beslist om een extra beursdag toe te voegen. Het nieuwbakken salon, dat nu plaats vindt van vrijdag 1 t.e.m. zondag 3 juni, is inmiddels voor meer dan de helft uitverkocht.

De sector van het wegtransport geniet mee van de gunstige economische wind in ons land. Transportbedrijven hebben het al enkele jaren heel druk en de bedrijfsleiders van de duizenden KMO’s uit de transportsector zijn vaak tot  zaterdagnamiddag bezig om hun werk in optimale omstandigheden uit te voeren. TLV en FEBIAC willen er zeker van zijn dat alle potentiële bezoekers van We Are Transport de gelegenheid krijgen om de beurs te bezoeken. Een eerste goede reden om zondag erbij te nemen. Bovendien heeft de economische activiteit in België ook gevolgen voor de verkeersdrukte op onze wegen. Beide sectororganisaties willen vermijden dat de toegenomen congestie een hinderpaal zou vormen voor de professionals die van plan zijn om het nieuwe beursconcept te komen aanschouwen. 
Dat de aanvankelijk voorziene twee beursdagen een beetje krap zouden kunnen worden, is ook gebleken uit de gesprekken met de reeds ingeschreven en potentiële standhouders. 

Drie dagen voor de prijs van twee!

De co-organisatoren speelden om die redenen al enige tijd met de idee om het aantal beursdagen op te trekken. De gehele budgettering, inclusief de prijzen voor de stands, was vanzelfsprekend opgemaakt op basis van twee beursdagen. Dankzij de flexibele houding bij de leveranciers en door enkele verschuivingen, zijn FEBIAC en TLV erin geslaagd om de opgegeven standprijzen te handhaven. De exposanten genieten dus een extra, derde beursdag voor de prijs van twee. De bezoekers krijgen op hun beurt meer mogelijkheden om het gratis beursbezoek in hun agenda te passen.  

We Are Transport wordt de B2B-beurs waar de exposanten efficiënt en doelgericht kunnen netwerken met hun klanten en prospecten. Het nieuwe concept heeft zijn effect alvast niet gemist want na amper 5 weken verkoop, is reeds meer dan 50% van de voorziene beursruimte aan de man gebracht.   

Meer informatie

Lode Verkinderen (TLV) – 0475/60.00.86 – lode@tlv.be
Joost Kaesemans (FEBIAC) – 0476/26.07.95 – Joost.Kaesemans@febiac.be 

-- 18/01/2018


We Are Transport: uniek salon en beursconcept voor Belgische wegtransportsector

FEBIAC en TLV bundelen expertise

TLV en FEBIAC hebben beslist om hun krachten als beursorganisatoren te bundelen. Deze beslissing resulteert in de organisatie van een gemeenschappelijk salon: We Are Transport by FEBIAC & TLV. Brussels Expo wordt op 1 en 2 juni 2018 het toneel voor een nieuw topevent voor het wegtransport in België. B2B, betaalbaar, community, doeltreffend en netwerken zijn slechts enkele sleutelbegrippen…

De sectorfederaties FEBIAC en TLV zijn reeds decennia lang actief in de beroepsverdediging van hun respectievelijke leden. FEBIAC vertegenwoordigt de auto- en tweewieler-, bestelwagen en vrachtwagenindustrie, terwijl TLV het opneemt voor de ondernemingen die actief zijn in transport en logistiek. Naast dienstverlening aan de leden en beleidsvoorbereidend werk, hebben beide organisaties ook een uitgebreide expertise als beursorganisator gemeen.

The place to be voor transporteurs en vlootbeheerders

TLV en FEBIAC hebben nu beslist om hun know-how te bundelen en een uniek salon te organiseren. We Are Transport heeft plaats op 1 en 2 juni 2018 in Brussels Expo. Dit gemeenschappelijke event richt zich tot iedereen die in de uitvoering van zijn activiteiten dagelijks nood heeft aan rollend materieel en alle soorten toebehoren. Hierbij komen vanzelfsprekend de leveranciers van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens in beeld, maar ook de aanbieders van telematica, software, banden, voertuigonderdelen en vorkheftrucks krijgen een unieke kans om hun producten voor te stellen aan de talrijke transportbedrijven en wagenparkbeheerders in ons land.

We Are Transport wordt de B2B-beurs waar de exposanten op een betaalbare en doeltreffende manier in contact zullen komen met al hun klanten en prospecten. Dit salon moet uitgroeien tot het grootste netwerkevent voor de branche in België. FEBIAC en TLV gaan begin oktober van start met de wervingscampagne. Exposanten en bezoekers zullen binnenkort ook de gewenste info kunnen terugvinden op www.wearetransport.be.

Meer info

Lode Verkinderen (TLV) – (0475) 60 00 86 – lode@tlv.be